Hlavný popis produktu
Nutrend Iso Whey Prozero je lahodný CFM srvátkový izolát obohatený o L-glutamín, vitamín B6 a komplex tráviacich enzýmov. Srvátkový izolát je rýchlo vstrebateľný proteín, ktorý sa vyznačuje vynikajúcim aminokyselinovým profilom s prirodzene vysokým obsahom BCAA. Pridaný vitamín B6 prispieva k správnemu energetickému metabolizmu, k správnej tvorbe červených krviniek a k zníženiu vyčerpania a únavy. Zmes tráviacich enzýmov Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza) zlepšuje trávenie laktózy v prípade osôb, ktoré majú ťažkosti s trávením mliečneho cukru. Bielkoviny obsiahnuté v Iso Whey Prozero prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty ako aj k udržaniu zdravých kostí.
Výhody
- až 21 g bielkovín na jednu dávku
- obohatený o L-glutamín a vitamín B6
- nízky obsah laktózy
- neobsahuje lepok
- bez cukru
Odporúčané dávkovanie
Rozmiešajte 1 dávku (1 a 2/3 odmerky = 25 g) v 200 ml vody a užite 1 až 2 krát denne.
Nutričné hodnoty
Nutrend Iso Whey Prozero 2250 g cookies&cream | |||
Veľkosť 1 dávky: 25 g | |||
Počet dávok v balení: 90 | |||
Nutričné hodnoty | 1 dávka (25 g) | 100 g | RVH%* |
Energetická hodnota | 393 kJ / 94 kcal | 1573 kJ / 376 kcal | ** |
Tuky | 0,5 g | 2 g | ** |
z toho nasýtené | 0,2 g | 0,8 g | ** |
Sacharidy | 1,3 g | 5,2 g | ** |
z toho cukry | 0,8 g | 3,2 g | ** |
Vláknina | 0,1 g | 0,4 g | ** |
Bielkoviny | 21 g | 84 g | ** |
Soľ | 0,2 g | 0,8 g | ** |
Vitamín B6 | 0,21 mg | 0,84 mg | 15% |
Tráviace enzýmy | 14 mg | 56 mg | ** |
*RVH - Referenčná výživová hodnota. Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
**RVH nie je stanovené | |||
Zloženie | |||
Srvátkový izolát (obsahuje sójový lecitín), L-glutamín, sušené plnotučné mlieko, aróma, zahušťovadlo (xantánová guma), protihrudkové činidlo (oxid kremičitý), farbivo (karamel), zmes tráviach enzýmov Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza, celuláza), sladidlá (sukralóza, steviol-glykozidy), pyridoxín hydrochlorid. | |||
Alergény | |||
Obsahuje sójové zrná, mlieko alebo výrobky z nich. |