Hlavný popis produktu
Nízkobielkovinové cestoviny sú určené ako príloha k jedlám alebo zavárka do polievky, resp. ako samostatné jedlo v rôznom ochutení. Určené pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom.
Obsah bielkovín maximálne 0,5 g/100 g, fenylalanin max. 20 mg/100 g.
Zloženie: kukuričný škrob, upravený kukuričný škrob, emulgátor E471, prírodné farbivo E100
- 100 g výrobku priemerne obsahuje: 0,40 g bielkovín, 87,70 g sacharidov a 1,40 g tukov
- Energetická hodnota: 1520 kJ
Spôsob použitia
Cestoviny (suché) sa vkladajú do vriacej slanej vody a varia po dobu 8-10 minút. Po uvarení sa scedia a teplé konzumujú. Potreba vody je najmenej 1 l na 100g suchých cestovín.
Dôležité upozornenie: Potravina určená pre osobité výživové účely. Používajte len na základe odporučenia lekára alebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinickej výživy.