Hlavný popis produktu
Lyofilizované jahody, teda jahody sušené mrazom, prechádzajú procesom, pri ktorom je ovocie prudko zmrazené a následne pomaly sušené vo vákuu. Tu dochádza k odstráneniu 95% vody a taktiež kyseliny octovej. Lyofilizované ovocie si zachováva svoju chuť, vôňu, štruktúru i prirodzenú farbu, ale aj vitamíny, živiny a minerály bežne obsiahnuté v čerstvom ovocí. Pokiaľ mrazom sušené ovocie správne skladujete, má dlhú trvanlivosť. Mrazom sušené jahody si uchovávajú vlastnosti čerstvých jahôd s príjemným chrumknutím.
Upozornenie
Dodržiavajte pokyny na obale: Vždy si dôkladne prečítajte návod na použitie, varovania a odporúčania uvedené na obale produktu alebo v priložených dokumentoch.
Informácie o výrobcovi a zodpovednej osobe: Ak máte akékoľvek otázky ohľadom výrobcu, zodpovednej osoby alebo súladu výrobku, kontaktujte naše call centrum.