Rapunzel
(11)Zoradiť:
Zobrazujem 11 z 11 výsledkov
- Tyčinka zo švajčiarskej horkej čokolády s náplňou s výraznou chuťou kávy (obsah instantnej kávy 5%). Obsahuje malý podiel mlieka a je ideálny pre milovníkov espressa s horkou čokoládou.
- Tyčinka v oblátke z prirodzene bezlepkových surovín bez prídavku cukru, veľmi vysoký obsah ovocia.
- Sladená sirupom z agáve a ryžovým sirupom.
- Lieskovo oriešková nugátová nátierka s vyšším obsahom lieskových orieškov (17%, Nutella: 13%) a pravou Bourbon vanilkou. Veľké balenia a výhodná cena.
- Tyčinka z jemnej mliečnej čokolády s malinovou náplňou s výraznou chuťou malín a jogurtu. Neobsahuje arómy ani farbivá!
- Vysoký obsah lieskových orieškov (45%), pravá Bourbon vanilka, sušená trstinová šťava Rapadura. Luxusný krém na pečivo, do dezertov, na pečenie a maškrtenie.
- Jemný krém z čerstvo pražených arašidov, ktorému sa tiež niekedy hovorí arašidové maslo. Ako nátierka na chlieb má výbornú arašidovú chuť. Arašidy boli niekoľkokrát testované na prítomnosť aflatoxínov.
- Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie, Pulie a Toskánsko. Okrem pšenice je jedinou ďalšou ingredienciou pramenitá voda z lesov náhornej plošiny Cesane. Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie, Pulie a Toskánsko. Okrem pšenice je jedinou ďalšou ingredienciou pramenitá voda z lesov náhornej plošiny Cesane.
- Tyčinka z jemnej mliečnej čokolády s bielou náplňou s vysokým obsahom mlieka. Neobsahuje žiadne umelé arómy, je parfumovaná pravou Bourbon vanilkou. Čokoláda má praktický malý formát na cesty a pre zahnanie chuti na sladké.
- Tieto prirodzene bezgluténové špagety sú vhodné pre bezlepkovú diétu a slúžia ako náhrada klasických cestovín z tvrdej pšenice. Ryžové cestoviny však môžeme upraviť aj ako ázijské smažené rezance alebo z nich pripraviť japonské rezancové polievky. V tejto podobe sú skutočne vynikajúce.
- Bezvaječné cestoviny, vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55°C. Preto majú cestoviny prirodzenú chuť a pri varení do al dente ideálnu štruktúru.