Rabenhorst

  (19)
Rabenhorst

Kvalita Rabenhorst

Nie je žiadnym tajomstvom, ako naše ovocné šťavy Rabenhorst získavajú svoju jedinečnú, nefalšovanú chuť - je to výsledok desaťročí skúseností. V spoločnosti Rabenhorst sa dnes - rovnako ako za posledných viac ako 100 rokov - spracúvajú len tie najlepšie suroviny s najväčšou starostlivosťou a s vynaložením všetkého možného úsilia, aby vznikli výnimočné priame ovocné šťavy a nektáre.


Len to najlepšie ovocie, pestované udržateľným spôsobom

Na výrobu štiav Rabenhorst sa používajú len tie najlepšie suroviny, tým si môžete byť istí. Prikladáme mimoriadny význam spôsobu pestovania surovín a našich dodávateľov vyberáme podľa prísnych kritérií. Dlhodobé osobné vzťahy s našimi pestovateľmi a dlhodobé zmluvy nám umožňujú nakupovať vysokokvalitné suroviny, ktoré vždy hľadáme.

Aby sme zaručili prvotriednu kvalitu našich ovocných štiav Rabenhorst, naše usmernenia pre nákup surovín idú ďaleko nad rámec zákonných predpisov. V tejto súvislosti je pre nás dôležité, aby boli suroviny v čo najväčšej miere vypestované trvalo udržateľnými metódami a podľa možnosti v ekologickej kvalite. Používame tiež len ovocie najvyššej kvality, aj keď má - prirodzene - svoju cenu.


Neustále prísne laboratórne kontroly

Predtým, ako sa zo surovín vyrobia ovocné šťavy Rabenhorst, prechádzajú náročným vstupným monitorovaním. Ručne vybrané ovocie sa analyzuje z hľadiska jeho typických vlastností, napr. zrelosti, farby, chuti a vône. Presne sa určuje aj obsah fruktózy, kyselín a vitamínov.

Okrem toho sa vykonávajú prísne laboratórne testy, aby sa vylúčili akékoľvek nežiaduce kontaminanty alebo látky. Na tento účel má Rabenhorst vlastné moderné interné skúšobné laboratórium a spolupracuje aj s renomovanými partnermi.

 

Zoradiť:

Zobrazujem 19 z 19 výsledkov

Upozornenie