Hlavný popis produktu
Indická čierna soľ má veľmi výraznú sírovú chuť, často porovnávanú s chuťou žĺtka v na tvrdo uvarenom vajci. Je vhodná na varenie bežných jedál, často je využívaná na prípravu indických a ďalších korenených pokrmov.
Výhody čiernej soli:
- pomáha rozpúšťať hlieny; dobrá pri prechladnutí či bronchitíde
- podporuje funkciu pankreasu, napomáha zlepšenie trávenia
- podporuje tvorbu žalúdočných štiav
- pomáha zlepšiť zrak
- má pozitívny protiedémový a protizápalový účinok na sliznicu žalúdka
- pozitívne ovplyvňuje črevnú mikroflóru
- napomáha eliminácii hnilobných procesov v čreve
- priaznivo pôsobí pri mykotických kvasinkových črevných ochoreniach
- podporuje činnosť pečene, zlepšuje ich funkciu, prospieva pri ich liečbe
- pomáha pri pálení záhy
- pomáha pri vysokom krvnom tlaku