Tretí bezplatný online kurz od lekární Dr. Max pre odbornú verejnosť

27. 11. 2017 · 1 minúta na prečítanie

V rámci bezplatného e-learningu a online vzdelávania pre verejnosť lekárne Dr. Max sprístupnili ďalší kurz pre všetkých farmaceutov či farmaceutických laborantov. Zameraný bude tento raz na liečbu alergií.

Bratislava, 27. november 2017 – V rámci povinného celoživotného vzdelávania sa môžu teraz všetci farmaceuti aj farmaceutickí laboranti dozvedieť viac o špecifickej alergénovej imunoterapii, diagnostike alergií a hlavných princípoch liečby, typoch alergií a vhodných liekoch, ale aj o budúcnosti alergénovej imunoterapie.

Súčasťou kurzu pod názvom Špecifická alergénová imunoterpia v prostredí lekárne je AD test, za absolvovanie ktorého je možné, podľa výsledkov, získať maximálne 2 kredity. Kurz s AD testom je akreditovaný Slovenskou lekárnickou komorou a tiež Slovenskou komorou medicínsko-technických pracovníkov. Akreditácia e-learningového kurzu s AD testom trvá od 27. novembra do 22. decembra 2017.

Predošlé dva online kurzy od lekární Dr. Max zamerané na antibiotiká a ochranu pred slnečným žiarením absolvovalo okrem zamestnancov lekární Dr. Max aj viac ako 200 externých študentov – teda zamestnancov iných lekární.

Online systém je prístupný prakticky odkiaľkoľvek, je optimalizovaný aj pre mobilné zariadenia a tablety. Pre absolvovanie kurzu je potrebná iba registrácia na stránke http://elearning.drmax.sk.