Hlavný popis produktu
Palma Acai (Euterpe oleracea) rastie v tropických oblastiach Strednej a Južnej Ameriky. Jej plody sú bohatým zdrojom nutričných látok, obsahujú veľké množstvo vlákniny a svojím podielom antokyanínov patria medzi najsilnejšie prírodné antioxidanty. Na stupnici ORAC (stupnica určená na meranie antioxidačnej kapacity potravín) má acai jednu z najvyšších hodnôt. Lyofilizácia alebo sušenie mrazom predstavuje vynikajúci spôsob, ako uchovať nutričné vlastnosti a antioxidačnú kapacitu. Prášok z plodov sa vyznačuje delikátnou, ľahko trpkou, čokoládovou chuťou s tónmi čerstvého tropického ovocia.
Použitie: 1 čajová lyžička denne. Prášok rozmiešajte v džúse. Nápoj nezahrievajte! Prášok je taktiež vhodný na prípravu dezertov.
Zloženie: BIO prášok z plodov acai.
Použitie: 1 čajová lyžička denne. Prášok rozmiešajte v džúse. Nápoj nezahrievajte! Prášok je taktiež vhodný na prípravu dezertov.
Zloženie: BIO prášok z plodov acai.