Hlavný popis produktu
Získava sa z japonského raňajkového jedla Natto (známeho už 2000 rokov), ktorý je vyrábaný fermentáciou sójových bôbov s priateľskou baktériou Bacillus subtilis natto. Natto získava svoju výraznú chuť a vôňu vďaka tomuto jedinečnému enzýmu. Keď sójové bôby prechádzajú fermentáciou, použité baktérie aktivujú nattokinázu a dodávajú tým jedlu chuť podobnú syru. Vo východnej Ázii je Natto populárne po tisíce rokov. Dnes Natto predáva mnoho obchodov s potravinami a špecializovaných obchodov so zdravou výživou po celom svete. Natto je bohaté na bielkoviny, vitamíny a minerály, ale väčšina jeho benefitov je viazaná na jeho silný enzým nattokináza. Preto môžete tiež užívať Natto v koncentrovanej podobe výživového doplnku Nattokinase.
Balenie: 90 kapsúl
Predpokladaná doba užívania 1 balenia: 45 dní
Odporúčané denné dávkovanie: 1 kapsula 2x denne. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.
Balenie: 90 kapsúl
Predpokladaná doba užívania 1 balenia: 45 dní
Odporúčané denné dávkovanie: 1 kapsula 2x denne. Neprekračujte odporúčané dávkovanie.