Hlavný popis produktu
Kolagén je primárne spojivové tkanivo nášho tela, niečo ako kľúčová bielkovina, ktorá zaisťuje súdržnosť a pružnosť pokožky, chrupaviek a kostí. Je tiež štrukturálnym stavebným prvkom pre spojivové tkanivá, vlasy, nechty, šľachy, svaly, kĺbové chrupavky. Kolagén tvorí 75% našej pokožky a 30% celkovej bielkovinovej hmoty nášho tela.
Prečo potrebujeme kolagén?
V priebehu času sa produkcia kolagénu v tele spomalí, potom klesá a nakoniec úplne zastaví.
Vlastnosti Collango Collagen Fish:
Hydrolyzovaný rybí kolagén typu I Naticol® BPMG
5 000 mg (5 gramov) kolagénu / dávka
250mg vitamínu C / dávka
150g / 165g / vrecko - 30 porcií
Prírodné, čučoriedkové a čerešňové arómy
S prírodným farbivom
Rozpúšťa sa ľahko a rýchlo, len v studenej vode
Výhody kolagénu pre ryby Collango:
Rozpúšťa sa ľahko a rýchlo, a to aj v studenej vode
Nemá nepríjemný zápach a chuť s neutrálnou chuťou a vôňou!
Odolný voči teplotným výkyvom
Dostupné výsledky výskumu pre kolagén Naticol® používaný ako surovina
Bez konzervačných látok, proti spekaniu
Vždy čerstvé
Ľahko sa dávkuje vďaka dávkovacej lyžičke, ktorá je súčasťou balenia
Zloženie: hydrolyzovaný kolagén typu I (ryby), kyselina L-askorbová, kyselina jablčná, aróma, sladidlo: sukralóza a stévia (obsahuje steviol glykozidy), farbivo: brilantná modrá (čučoriedková príchuť) alebo červená repa (čerešňová príchuť).
Informácie o alergénoch: Vyrobené v závode, ktorý spracováva mlieko, vajcia, lieskové orechy, ryby, lepok a kôrovce!
Upozornenie: Produkt nenahrádza zmiešanú stravu a zdravý životný štýl!
Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Neprekračujte odporúčaný denný príjem!
Skladovanie: na suchom a chladnom mieste.