Hlavný popis produktu
Klasický teplomer na meranie teploty jadra steakov, pečienok a burgerov počas varenia.
Zároveň sa meria teplota mäsa a teplota vo vnútri rúry.
Odporúčané teploty varenia.
Teplomer s prehľadnou stupnicou a odporúčanými teplotami varenia pre hydinu, bravčové, jahňacie, teľacie a hovädzie mäso. Jasná symbolika ukazuje, kedy má mäso dokonalú teplotu.
Analógový domáci teplomer s puzdrom a hrotom z nehrdzavejúcej ocele.
Sklo teplomera je vyrobené z bezpečnostného skla, vďaka čomu je žiaruvzdorný do 300 ° C.
Hĺbka zapichnutia špajle - cca 12 cm.
Rozsah merania mäsa: 55 - 90 °C, rozsah merania v rúre: 50 - 300 °C.
Ideálny aj na varenie pri nízkej teplote, ako teplomer na nápoje, polievky a detskú výživu.
Spona pre jednoduché pripevnenie v rúre alebo na grile.
Priemer: 7,6 cm, dĺžka: 12,5 cm.
Hmotnosť: 70 gramov.
Teplomer s krátkou špicatou ihlou bez poškodenia svalových vlákien.
Rozmery: 76 x 125 mm