Ochrana suchej a atopickej pokožky počas zimy so značkou URIAGE 11.01.2019

11. 1. 2019 · 5 minút na prečítanie

Ochrana suchej a atopickej pokožky počas zimy so značkou URIAGE

Pokožka, ktorá je namáhaná chladným počasím, potrebuje v zimných mesiacoch o trochu viac starostlivosť než po zvyšok roka. Vyberte si z najlepších prípravkov, ktoré v tomto období udržia vašu pokožku zdravú a krásnu.

 

 

Počas zimy má pokožka sklony k vysúšaniu, praskaniu a zvýšenej citlivosti. Aby zostala aj v mrazivých mesiacoch pružná a hladká, je dôležité dopriať jej dostatok hydratácie a výživných látok. Ktoré prípravky sú v tomto období pre vašu pokožku najvhodnejšie? Poradíme vám.

XÉMOSE CLEANSING OIL

Upokojujúci čistiaci olej XÉMOSE je vhodný pre suchú až atopickú pokožku. Obsahuje relipidačný olej, ktorý chráni pleť pred vysúšaním. Stačí ho naniesť na mokrú pokožku, napeniť a opláchnuť. Môžete ho použiť na pokožku tváre aj celého tela. Je hypoalergénny, neobsahuje mydlo ani parfumáciu.

XÉMOSE FACE CREAM

Výživný krém na tvár XÉMOSE zmierňuje pocit pnuti na pleti a chráni pokožku tváre pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Vďaka obsahu Termálnej vody Uriage posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a zabraňuje jej vysúšaniu. Aplikujte ráno a večer na čistú pleť.

Náš tip: Po aplikácií krému na tvár bude vaša pokožka jemná a zvláčnená. Výhodou je, že krém nezanecháva pocit mastnej pokožky.

XÉMOSE OIL BALM

Upokojujúci olejový balzam z radu Xémose je vyvinutý pre potreby veľmi suchej pokožky tela. Vďaka obsiahnutým komplexom látok zmierňuje pocity svrbenia a pálenia na pokožke. Nová unikátna textúra obohatená o illipe olej sa po aplikácií rýchlo vstrebáva a na pokožke zanecháva nemastný ochranný film pre dlhodobý komfort.

XÉMOSE LIPSTICK

Hydratačná tyčinka na pery XÉMOSE s dlhodobým účinkom ošetruje suchú a popraskanú pokožku pier. Obsahuje bambucké maslo a vitamíny C a E, ktoré pery vyživujú a zjemňujú. Neobsahuje vodu.

Všetky produkty z radu URIAGE XÉMOSE môžete zakúpiť exkluzívne v lekárňach Dr. Max alebo na stránke www.drmax.sk